Portfölj

Vi har en ägarroll i flera företag som utvecklar ledande produkter och tjänster inom teknikbranschen. Kontakta oss om du vill veta mer!

CombinedX

CombinedX

CombinedX är en familj av kunskapsbolag som hjälper företag och organisationer att dra fördel av digitaliseringens möjligheter. De levererar tjänster genom helägda specialistbolag som vart och ett har ett marknadsledande teknik- och affärskunnande i sin nisch. CombinedX mål är att bli erkända som marknadens bästa kunskapsleverantör inom digitalisering.

Exsitec​

Exsitec

Exsitec är specialister på verksamhetssystem och digitalisering. Med 550 medarbetare i Sverige, Norge och Danmark och kompetens inom IT, verksamhetsstyrning och affärsutveckling. Exsitec leder en transformation som driver mellanstora bolag i Norden framåt med hjälp av rätt systemstöd för smart digitalisering.

iEye

iEye

iEye är ett svenskt techbolag som har startat världens första helt digitaliserade optikkedja. Affärsidén är att erbjuda Sveriges lägsta priser på kvalitetsglasögon, med prisgaranti. iEye kan göra detta genom att arbeta på ett annorlunda sätt jämfört med traditionella optiker. Med ny teknik, bågar formgivna av egna designers i Sverige och genom att köpa glasen direkt av tillverkarna ska de nå sina mål. 

Litium​

Litium

Litium är en molnbaserad e-handelsplattform som hjälper företag inom B2B och B2C att accelerera sin produktförsäljning, snabbt skala upp sin verksamhet, nå nya marknader och samtidigt skapa marknadsledande kundupplevelser. Litiums mål är helt enkelt att göra det möjligt för deras kunder att överträffa sina konkurrenter.

Skyqraft​

Skyqraft

Med omfattande och djupgående expertis inom kraftledningsinspektioner med maskininlärning och datorseende, är Skyqraft ett teknikföretag som hjälper kunder att fatta bättre beslut om sina elnät. Med artificiell intelligens omvandlas flygbilder på elnät till kraftfull och användbar driftinformation. Genom att analysera och visa insamlade data om nätet grafiskt hjälper de sina kunder att fatta smartare, mer hållbara och kostnadseffektiva beslut för sitt nätunderhåll.